Over de USGV

De Utrechtse Studenten Golf Vereniging ´Sandy’ (USGV) is in 2014 opgericht. De vereniging zet zich in om de golfende studenten in de regio Utrecht te verenigen in een leuke en gezellige golfgroep. Daarnaast is het doel van de vereniging om de golfsport toegankelijk te maken en daardoor meer studenten te interesseren voor deze mooie sport.

Om dit te bereiken proberen wij door middel van golf en informele activiteiten de studenten aan ons te binden. Zo bieden wij golflessen aan voor elk niveau, organiseren wij toernooien en houden wij elke maand een borrel. Daarnaast kunnen beginnende studenten zeer laagdrempelig hun golfbewijs (Handicap 54) behalen. Voor meer informatie over onze activiteiten kijk op activiteiten.

Wij zien ons als een verenging waar gezelligheid door het golfen voorop staat en we er daarnaast alles aan doen om studenten voordeliger te kunnen laten (gaan) golfen. Hopelijk zien we je dan ook terug op de baan!