Activiteiten

Een belangrijk doel van USGV is om de golfsport toegankelijk te maken voor Utrechtse studenten. Om dit te bereiken organiseren wij golf gerelateerde en informele activiteiten.

Jaarlijks kan men de volgende activiteiten van USGV verwachten:

  • Par 3 wedstrijden, hierbij komen golfers van elk niveau bij elkaar om een korte maar uitdagende wedstrijd te spelen. Deze wedstrijden hebben als doel om studenten elkaar te laten ontmoeten en om ook de beginnende golfer een leuke wedstrijd te laten spelen.
  • Borrels, elke maand wordt er op donderdag een borrel georganiseerd. Hierbij verzorgt de USGV een deel van de borrel en is het een leuke mogelijkheid om andere leden van de USGV door middel van een hapje en een drankje te leren kennen.
  • Golflessen, elke twee weken is er op woensdagavond training, waarbij een pro les geeft in groepsverband. Voor meer informatie zie golflessen.
  • Domstad classic, dit toernooi is jaarlijks terugkomend. Het is het studenten golf toernooi van midden Nederland. Voor meer informatie over dit toernooi zie domstad classic.

Als je het hele jaar door op de hoogte wil blijven, kun je de USGV Google Agenda volgen. Hierin zijn alle activiteiten van USGV in terug te vinden.